Chyba
  • JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 1331
Vytisknout tuto stránku

Halal porážka je nejen krutá, v masu roste riziko kontaminace bakterií Escherichia Coli Doporučený

Zabraňme bestiálnímu vraždění Halal alespoň v ČR Zabraňme bestiálnímu vraždění Halal alespoň v ČR

Při kruté rituální porážce stylem Halal (tzv. Zabíha) je zvíře musí být zvíře podříznuto muslimem za recitace modlitby a to záměrně bez předchozího omráčení (aby tu modlitbu slyšelo). Trpící zvíře umírá několik minut! Zvíře je tedy při zabíjení a umírání naprosto zbytečně při plném vědomí! Ačkoliv je tento způsob ke zvířeti velmi krutý a byl i v mnoha státech zakázán, byla mu v ČR udělena v roce 2010 Ministerstvem zemědělství výjimka v zákoně o ochraně zvířat, v níž se nadřadil islám nad ochranu zvířat a nyní je možné zde tyto rituální vraždy zvířat praktikovat, přestože podle hygienických a právních předpisů Evropské unie musí být porážka provedená až po omráčení zvířete. Naši politici se stále snaží až podlézavým způsobem praktikovat kde jaký malicherný příkaz EU, ale takto závažnou věc klidně obejdou a žádný postih je nečeká?! Nehledě k tomu, že to udělali tak potichu, že to málokterý občan vůbec ví. Přitom jde o opravdu závažnou normu. Nejde totiž jen o naprosto zbytečné týrání nebohých zvířat, ale i o velmi nehygienické předpisy. 

 Způsob halal zabití zvířete neumožňuje dodržení požadovaných hygienických norem

Znalecké hygienické posudky varují před tím, že způsob halal zabití zvířete neumožňuje dodržení požadovaných hygienických norem. Toto rituální  vraždění není schopno zajistit podvázání jícnu (ligace) po zabití zvířete a halal maso je kontaminované žaludečním a střevním obsahem mrtvého zvířeteDíka tomu roste riziko zanesení bakterií do halal masa, zejména bakterie Eschericia Coli.  

Muslimové v pouštních podmínkách nemají zvíře po porážce na co pověsit a tak ho  podřezávají na zemi a nechají vykrvácet. Na našich jatkách je po zabití ihned pověšeno za nohy s podvázaným a vykrvácí lépe než jak to dělají oni, takže námitka, že nesnášejí krev odpadá a je provedena lepe i bez předchozího týrání. 

Halal maso nejenže není lépe vykrveno a je znečištěno bakteriemi, ale kromě toho obsahuje navíc i plno stresových hormonů zvířete umírajícího v děsu a bolestech. Není to tak dlouho, co právě bylo řešeno, jak se znehodnotí chuť masa u vystresovaných zvířat. Pan Lábus s Kaiserem o tom měli dokonce televizní scénku. A nyní chceme díky muslimům jíst maso s bakteriemi a plné stresových hormonů od předsmrtně týraných zvířat? Kama až bude naše vláda ustupovat. 

Toto nehygienické maso je u nás prodáváno aniž to víme

A pozor, halal maso není  prodávané jen v muslimských kolonitách, ale halal maso má i naprostá většina Kebab občerstvení, zejména turecký Donner, Indické a podobné restaurace, ale i běžné restaurace a dokonce školní jídelny. Přitom kontaminace masa halal se týká hlavně mletého masa zvláště u hamburgerů a dalších produktů z mletého masa.  Většinou je prodáváno samozřejmě bez označení, aby neodradilo nemuslimské zákazníky. Dokonce se někteří výrobci neštítí lhát. Např. maso halal s označením firmy DZ Klatovy se prodávalo i s logem Klasa! (již není v prodeji díky upozornění prodejce, který prý to nevěděl). Kolik jiných prodejců se nachytá podobně? 

Je opravdu neuvěřitelné, že tyto bestiální středověké rituální porážky (halal) mají výjimku z našich právních a hygienických předpisů EU!

Proto, kdo se nechce vrátit do středověku podepište spolu s námi petici vypracovanou Lucynou Rapackou

Petice proti muslimské rituální porážce zvířat Halal

Číst 12503 krát
Ohodnotit tuto položku
(1 Hlasovat)

Nejnovější od IVANA HASLINGEROVÁ, šéfredaktorka revue FRAGMENTY

Související položky (podle značky)