Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Kolaborantio v maskách mladých eurofederalistů Doporučený

  • sobota, říj 27 2018
  • Napsal(a) 
Je toto sen ladých eurofederalistů?! Je toto sen ladých eurofederalistů?!

V rámci oslav vzniku Československa se ve čtvrtek 25. října uskutečnil také pochybný seminář na téma česko-německých vztahů. Akce pořádaná Mladými Evropany - JEF CZ a Mladými evropskými federalisty z Bavorska pod záštitou místního potentáta TOP 09 z Prahy 5 Radomíra Palovského s přizvaným reprezentantem Sudetoněmecké kanceláře v Praze Petrem Bartonem vyvolávala od počátku reminiscence na protektorátní srazy Vlajky a Kuratoria pro výchovu mládeže v Čechách a na Moravě. Lesk měla akci dodat přítomnost německého velvyslance J. E. Christopha Isranga a zkrachovalého politika a pseudofilozofa ODA Daniela Kroupy, který vzpomínal nejen na svou německou babičku, která ho v dětství zásobovala luxusními žvýkačkami, ale hlavně na to, kterak sepisoval výzvu Smíření, jak za to dostal za uši a vychvaloval nadprodukci revizionistických historiků a divadelních her přepisujících historii a libující si v masochistických zobrazeních sudetských Němců jako nevinných obětí Čechů v roce 1945. Kroupa se plně hlásil k dědictví Podivena a jeho manipulací s dějinami nejen První republiky. Podiven byl pseudonym, pod kterým se skrýval Petr Pithart, Petr Příhoda a Milan Otáhal. Kniha samotná byla pamfletem a polemizující s dosavadním výkladem české historie.

Arcisudeťákovi Bartonovi, který se střídavě prohlašoval za Rakušáka z Pardubic, Čecha  a Maďara, ležely v žaludku nejen obligátní "zločinné" Benešovy dekrety, ale vlastně i celý československý stát, hrdinství legionářů a navracel se až k bíle Hoře. Příznačné pro kolaboranty jeho druhu. Češi prý byly oporou Rakousko-Uherska a do poslední chvíle za něj bojovali. Že to bylo z donucení a za jakých obětí, to sudeťácký myslitel opomněl říci. Nelíbí se mu také, že se o jeho spolku mluví jako o Landsmanšaftu, protože je prý pojem komunistické propagandy. Pěl ódy na Berndta Posselta a Ottu Habsburského.

Všichni řečníci se až překvapivě shodovali v nenávistném odporu vůči prezidentům Benešovi, Klausovi a Zemanovi a v přepisování historie. Revanšisti v akci také doporučovali evropský výklad dějin (ten prtosudeťácký) jako ten nejlepší. Jejich hrdinové byli a jsou naopak kníže Schwarzenberg, Marksová, Herman a Bělobrádek. Tedy celá kolaborantská skvadra, která ráda jezdí na sudeťácké potlachy a opěvuje sudetské Němce při každé příležitosti a za jejich peníze dělá podobné akce, které cílí na mladé a nezkušené lidi.

Pan Barton pořádá akce i pro 13leté děti, protože nemají stereotypy a rodiče jim nevyprávěly o zvěrstvech a válečných zločinech sudetských Němců. Tedy se dají dobře zmanipulovat a vychovat v evropském duchu. Emanuel Moravec může být spokojený.  Není náhodou, že o skutečném vyhnání českých občanů z pohraničí v roce 1938 během celé akce nepadlo ani slovo.

Je smutné, že dějištěm akce se stal sál Zastupitelstva Prahy 5. Občané této pražské části by se měli proti podobným akcím pořádaným za jejich peníze tvrdě ohradit.

Číst 6581 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v EU

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Právě přítomno: 205 hostů a žádný člen

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %