Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

ČR - velmoc mezi konzumenty marihuany mládeží Doporučený

Bohužel vzkřísit čas neuměl ani Einstein, natož pak feťáci. Proto pozor na jeho zabíjení drogami! Bohužel vzkřísit čas neuměl ani Einstein, natož pak feťáci. Proto pozor na jeho zabíjení drogami!

Země Koruny české byly považovány za krajinu oplývající mlékem a strdím. Takovou ji poznal praotec Čech, když tady se svou suitou zakotvil a položil základ našeho státu. Jenže, kde ty časy jsou. Dnes jsme na čele evropských konzumentů drogy jménem marihuana. Naši mladí zkrátka jedou, válí a hulí jako tovární komíny. Tato skutečnost vysvětluje silnou politickou podporu TOP 09 a pirátů. Nicméně z takového prvenství nejsem vůbec nadšený a uvítal bych, kdyby naše represivní složky zaujaly vůči drogám méně tolerantní postoj. Česká drogová scéně za poslední léta nepochybně posiluje a expanduje. Je na čase přestat být tolerantní vůči tzv. měkkým drogám, neboť nic takového neexitovalo a neexistuje.

 

Mladá generace by měla být nadějí a budoucností národa. Hazardujeme, pokud ji necháváme napospas drogám a experimentům sociálních inženýrů a neomarxistů, kteří se snaží uchvátit moc v českém školství a ve veřejném prostoru. Snažme se našim dětem usilovně věnovat a budeme jednou s vděkem sklízet plody své práce. Jinak hazarduje s přežitím českého národa. Jistě, že určitým kruhům vyhovuje zdrogovaná mládež, které je lhostejné vše, krom fetu. Takovou mládež ale nechceme a ani nepotřebujeme.

Číst 11355 krát
Ohodnotit tuto položku
(1 Hlasovat)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %