Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Vlastenci pochodovali na Hrad podpořit prezidenta v jeho boji proti pomuslimštění naší křesťanské země Doporučený

Předseda Národní demokracie Adam B. Bartoš v čele protestní demonstrace proti nelegálním přistěhovalcům Předseda Národní demokracie Adam B. Bartoš v čele protestní demonstrace proti nelegálním přistěhovalcům snímek Ivana Haslingerová, Fragmenyt

Demonstrace "Vlastenci na Hrad", kterou svolaly 12.12.2015 hnutí Za naši kulturu a bezpečnou zem  Lucie Kirchschlagerové Haškové a strana Národní demokracie Adama B. Bartoše k soše patrona naší země sv. Václava na Václavské náměstí v Praze, byla pokračováním jejich protestní akce ze 17. listopadu, o níž jsme podrobně psali v reportáži ZAPLNĚNÉ PROTESTUJÍCÍ STAROMĚSTSKÉ NÁMĚSTÍ JAKO NA AKCÍCH OF JE VÁŽNÝM MEMENTEM PRO VLÁDU

Shromáždění začalo zpěvem české hymny a zdravicemi řečníků, podle kterých prezident Zeman jako jeden z mála politiků nabízí jediné správné řešení soudobého stěhování národů z Afriky do Evropy, tj. okamžitě je zastavit. 

Pořadatelé demonstrace zdraví přítomné občany na demonstraci "Vlastenci na Hrad"

Přítomné přišel pozdravit kromě pořádajících Lucie Kirchschlagerové Haškové a  Adama B. Bartoše i předseda Republikánské strany Československa Miroslav Sládek, který podpořil prezidenta Miloše Zemana v tomto rozumném postoji již 17. listopadu na Albertově.

 

Doktor Sládek vyjádřil pod sochou sv. Václava potěšení nad tím, že to, oč na těchže schodech usiloval před dvaceti lety, dostává konečně podporu i u dalších politických seskupení.  

 Zbývá ještě podotknout, že policie byla opravdu připravena na nejhorší

Kromě podpory prezidenta Zemana v boji proti hordám muslimských vdavekchtivých mladíků, kteří se doslechli že v EU jim slibuje paní kancléřka Merkelová, že  budou ze štědrých podpor žít lépe než ve svých zemích, kde musejí pracovat, hlavně že budou přivádět na svět dítka a EU nevyhyne, vyjádřili přítomní touhu po vystoupení ze seskupení, kterému tato šílená politička fakticky vládne. Podepisovali na místě petici za vystoupení z EU. Také byli rozhořčeni na premiéra Sobotku, který ustupuje ze svých slibů, že uprchlíky do ČR nepřijme. Současné ústupky EU považují za vlastizradu a žádali prezidenta o jeho odvolání.

Po skončení demonstrace si účastníci mohli pochutnat na vánočních dobrotách na Hradě

Je smutné, že většině našim veřejnoprávním médiím stále nedochází, jak závažná hrozba se na Evropu a tím i na naši zemi valí. Stále jen vysílají prouprchlickou propagandu, i když opravdových uprchlíků, neboli křesťanů, které v tamních zemích muslimové vraždí, je jen několik procent. Jinak jde o nevzdělané muslimské mladíky, kteří uposlechli volání EUROMEDU, že jich EU potřebuje 80 milionů, aby prý nevymřela. Tato katastrofa je mediálně životunebezpečně podceněna a organizátoři stěhování národů toho využívají. 

Přitom strašlivá mnohamilionová migrační vlna může být srovnána pouze s migracemi barbarů do civilizovaného antického světa. K tomu, aby se alespoň částečně z této katastrofy Evropa tehdy vzpamatovala, potřebovala mnoho staletí a antická kultura zanikla. Zdá se jako by paní Merkelová nechodila na hodiny dějepisu, jinak by nemohla založit agenturu Euromed a z kontinentu, který po tisíciletí žil podle křesťanských tradic a zákonů tak vytvářela nejen socialistický, ale chudý sociální stát, jehož původní obyvatelé  budou vydělávat na nikým nezvané přistěhovalce. 

Je smutné, že naši politici kromě prezidenta Zemana a samozřejmě již dlouho s tímto bojujícího jeho předchůdce Václava Klause a primase českého J. Em. Dominika kardinála Duky, jsou k tomuto tak laxní. Je proto dobrou zprávou pro zděšené občany, že již zvedají hlasy nové a staronové strany, které se této katastrofě chtějí postavit. Ať jim v tom pomáhá Bůh.

Snímky Ivana Haslingerová, Fragmenty

© Kulturní komise ČR

Číst 11218 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v SPOLEČNOST

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %