Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Vláda vytvořila novou éru medicíny. Místo léčby skutečně ohrožených testuje celý národ Doporučený

Institut Václava Klause  vydal knihu Rozumem proti kovidové panice, kterou by si měl přečíst každý, kdo chce vědět pravdu o COVID-19 a jeho léčbě. Čte  se doslova jedním dechem. Institut Václava Klause vydal knihu Rozumem proti kovidové panice, kterou by si měl přečíst každý, kdo chce vědět pravdu o COVID-19 a jeho léčbě. Čte se doslova jedním dechem. snímek Ivana Haslingerová revue Fragmenty

Dne 13.3.2021 uplynul právě rok od vyhlášení tvrdé karantény a přesto bylo hlášeno v roce 2020 statisticky nejvíce úmrtí od roku 1950. Vede to k zamyšlení, zda byla všechna ta vládní opatření, která nám všem tak znepříjemnila životy, správně nastavena. Rok jsme museli nosit roušky a najednou vláda zjistila, že viry látkou projdou ven a musíme nosit respirátory. Současné zavedení respirátorů sice svádí vláda na to, že nás postihla agresivnější mutovaná forma viru, ale odborníci tvrdí, že mutované formy jsou vždy slabší. Ať již je to jakkoliv, prokazatelné je, že na Covid-19  zemřelo pouze 0.2% ze všech pacientů,  zatímco na srdeční choroby zemřelo přes 50 % a na rakoviny přes 30 %. Tak pouze koronavirem zvýšená úmrtnost v minulém roce asi způsobena nebude. Proč tedy nastala? Důvodů je jistě mnoho, ale nechme hovořit odborníky. Podle nich mnoho úmrtí nezpůsobil sám Covid, ale selhání primární péče.  Protože si společnost nevšímá  skutečně nemocných lidí, jen pozitivně testovaných. 

 Lidé neumírají na Covid-19, ale na strach z něj vyvolaný médii a vládou a na zanedbanou péči. 

Psychiatři hlásí, že zastrašování lidí neustále vyhlašovanými počty úmrtí vedlo k obrovskému nárůstu duševních poruch a depresí všeho druhu. Úzkost se zdvojnásobila, deprese stoupla na trojnásobek. Akutní duševní poruchy vzrostly z 20,02 % v roce 2017 na 29,63 % v roce 2020.  Vzrostla psychiatrická morbidita a problémy s duševním zdravím se začaly již projevovat i u zdravotníků.  Neboli dopady restriktivních vládních opatření na duševní zdraví jsou stejně významné, ne-li významnější, jako dopady infekce koronavirem. Každá panika je totiž vždy provázena ztrátou kontroly. Ať vznikne kdekoliv, přinese vždy větší škody než to, co ji spustilo. 100 000 lidí přestali navštěvovat příbuzní v domovech důchodců. Steskem spojeným se strachem tam zemřelo díky tomu hodně lidí. Stresová reakce ze strachu o život při dušnosti či kašli vyvolá u mnohých nebezpečný stres doprovázený rychlým dechem. Organismus bojem o život se tak vyčerpá, že se může pacient až zadusit. A není to dáno pouze věkem. Na pohotovost přicházejí i mladí lidé, kteří ze strachu o život začnou rychle dýchat, což způsobí hypokalcemii - snížení vápníku v krvi - a je nutné je přidusit pytlíkem, aby se vápník vrátil zpět do organismu. Jsou-li sami doma nebo nenapadne okolí dát jim dýchat do pytlíku a tím je přidusit, mohou zemřít. Lidé pak neumírají na Covid, ale na strach z něj vyvolaný médii a vládou a na zanedbanou péči.  Denně nám přitom projde plicemi 30 miliard virů a koronavirus je pouze jedním z nich. 

Kovidová panika přinesla strach z návštěvy doktorů a naopak.

Přetížení lékaři testováním a léčbou prakticky zdravých pacientů již volajícím pacientům mnohdy řeknou do telefonu,  ať jdou na test a ohlásí se až potom, zda jim něco je. Což trvá mnohdy 10 dní, než na ně přijde řada, a u opravdu nemocných to může vést k fatálním koncům. Test prohlášený za diagnózu, aniž by pacienta lékař vyšetřil, je nemorální, protože  odebere lékařům možnost cíleně se věnovat opravdu vážně ohroženým pacientům - nemocným na leukémii, chemoterapii, ozařování, radioaktivní ozařování, dekompenzovaný diabetes, obezitu, akutní bronchitidu, chronická selhání srdeční, plicní nemoci atd., kterým každá chřipka, natož tato nová, přinese vážné problémy. Dokonce ani vakcína jim v tomto stavu již nepomůže, naopak ublíží. Jejich organismus má již sám se sebou co dělat a přidat do něj další nemoc byť v malém množství může být velice nebezpečné.

V Norsku kvůli tomu nedoporučili lékaři po asi 30 úmrtích po vakcinaci občanů nad 80 let, ji pro staré a oslabené lidi raději nepoužívat.  Primárně se musí tito pacienti většinou již na něco léčit a pokud dostanou navíc koronavirus, pak se organismus brání proti viru nekoordinovaným vyplavením cytokinů, což působí na organismus toxicky a může to vést až k smrti. Zde nepomůže podávat již ani antivirové léky typu Remdesivir, ale pouze vysoké dávky kortikosteroidů, které pomáhají nepřiměřenou reakci organismu utlumit. A protože právě tito nejvíce ohrožení pacienti nemohli podstoupit na jaře ani plánované operace (odložení operace zhoubného nádoru o dva měsíce je často rozsudkem smrti, v lepším případě hrozí např. transplantace) a do nemocnic byli vozeni "zdraví nemocní" na Covid-19, čímž hrozila nákaza těm, kteří v nich leželi po právě prodělaných vážných operacích či na léčbu interních vážných nemocí, nastalo zvýšené umírání popsané výše.  V současné době sice lékaři operovat mohou, ale lidé se do nemocnic kvůli infekci bojí jít z obavy, že kdyby po úspěšně provedené operaci dostali koronavirus, zemřou na výše popsanou  cytokinovou bouři. Zejména když tam s nimi nebude smět kvůli uzavřeným nemocnicím být nikdo z blízkých, aby jim pomohl. 

Nemoc Covid-19 je nutné cíleně léčit

Žádné nové infekční onemocnění nebylo nikdy tak masivně  bez kontextu klinického stavu testováno. Pro stanovení diagnózy nemoci stačí nyní výsledek jediného testu a to i bez příznaků nemoci. Vláda tak vytvořila novou éru medicíny. 

Nemoc Covid-19 je nutné cíleně léčit a žádná sebedražší plošná opatření, která vláda už rok zavádí, nepomohou. Testy pouze mohou místně odtížit nemocnicím, ale testování na jednu jedinou nemoc nemůže stanovit komplexní diagnózu natož pak vyléčit pacienta. Testy slouží jen k výrobě statistik a k alibismu vlády, že dělá ochranu stejně dobře jako okolní země. Nikdy před koronavirem se neléčilo pouze testy, ale lékař musel vždy pacienta  znát a umět ho správně vyšetřit na všechny další nemoci, kterými trpí, aby mohl stanovit diagnózu přesně na tělo a tím umožnit adekvátní léčbu. Testy prováděné paušálně ve velkém vedou k tomu, že jsou posíláni do nemocnic pacienti, kterým sice vyšel pozitivní test, ale nemají často žádné subjektivně potíže a naopak mnozí jsou léčeni pouze na Covid a organismus každého z nich si s infekcí poradí či neporadí po svém.  Stejně jako při každé předchozí chřipkové epidemii někdo chřipku ani nepocítil, někdo ji přechodil a někdo ji prodělal naplno a byl - li právě i jinak nemocen, mnohdy zemřel.

Politici by si měli přestat hrát na Boha a přiznat si, že virovou epidemií projdeme všichni a nevytvářet v občanech chybný pocit, že mohou virům postavit do cesty rouškovou zeď a odstrašit je od návštěvy. Nesnažit se stále testovat celý národ, ale léčit opravdu ohrožené pacienty mající další vážné nemoci a naopak ostatní cítící se zdravě nechat volně žít a pracovat o to víc, neboť nejen celá zem, ale především zdravotnictví potřebuje peníze na špičkovou léčbu. A peníze do rozpočtu nevyrobí politika, ale průmysl a výrobní podniky.

Úmyslně jsme psala vše zjednodušeně, abych přinutila k zamyšlení laickou veřejnost. Pro bližší názory špičkových zdravotníků a ekonomů na tuto problematiku doporučuji knihu vydanou Institutem Václava Klause "ROZUM PROTI KOVIDOVÉ PANICE", z níž jsem čerpala a kde vše podrobně vysvětlují přední odborníci z naší medicíny MUDr. Svoboda, prof. Žaloudík, prof. Beran, prof. Kolář, prof. Höschl, prof. Pirk, doc. Franc, MUDr. Bém, MUDr. Mareček, MUDr. Čížek, doc. Šmucler, MUDr. Pollert, MUDr. Macek stejně tak jako z oblasti společenských věd – Ing. Pikora, Ing. Skopeček, Mgr. Semín, PhDr. Valenta, PhDr. Jiří Weigl a Prof, Ing. Václav Klaus, CSc., jehož text, který jsme publikovali ve Fragmentech pod názvem JE TŘEBA ZASTAVIT JAK S NÁMI VLÁDA ZACHÁZÍ A ZMĚNIT POMĚRY V NAŠÍ ZEMI!, není pouhým doslovem, ale plnohodnotným pokračováním jeho předchozích rozsáhlých prací k tomuto problému. 

Číst 3413 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v SPOLEČNOST

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %