Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Chyba
  • JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 1331

Jak lvové bijem o mříže Doporučený

  • sobota, říj 20 2018
  • Napsal(a)  Jiří Přibyl
Německo ublížilo naší zemi již mnohokrát, nyní valí nevratnou apokalypsu nejen na ni, ale na celou evropskou křesťanskou kulturu Německo ublížilo naší zemi již mnohokrát, nyní valí nevratnou apokalypsu nejen na ni, ale na celou evropskou křesťanskou kulturu obrázek holubice míru: kecy.roumen.cz

Motto: Jan Neruda: Písně kosmické: "Jak lvové bijem o mříže.... My přijdem! Duch náš roste v výš... a tepny touhou bijí... zimniční touhou po světech... div srdce nerozbijí... Rozmach ducha vždy brzdí primitivismus, který nás vrací zpátky na zem. Nelze vzletět s lidmi, co podléhají naordinované nenávisti. S nimi se ideologicky pracuje, protože je jich většina. Je jim vtloukáno do hlavy, že Rusko, které přežilo a zvítězilo ve dou světových válkách přímo prahne po rozpoutání dalšího válečného konfliktu. Zvlášťe poté, co v každé ruské rodině chybí mnozí předci padlí za vlast. Takový stát se do války jenom hrne, že?

Nebezpečí vojenské konfrontace s Ruskou federací pro Západ ještě posílilo, když tehdejší SSSR zrušil "Varšavskou smlouvu". Západní mocnosti porušily slib daný Gorbačovi a začaly nové tažení na Východ, protože ten, kdo zruší armády a stáhne se na své území, je vlastně nebezpečný agresor.

Hlavní roli dnes hraje stupidita. Je to propagandistické hra s politováníhodnýmii hlupáky, kteří se dají ideologicky ovlivnit. Ti nám dnes vnucují svůj názor a vzbudili tím národní vzdor. 

Nerozloučím se vzletně, ale navážu na jejich myšlenkový svět, jemuž je Neruda na hony vzdálený. A tak jim ocituji Černé barony:  "Co je to člověk? Člověk je enom pytel sraček!" Dnes ta poplatná, kolaborující špína leze do zadku těm, kteří zdecimovali celé národy a to jsou ti, k nimž s důvěrou vzhlížíme.

Potomci bestiálních vrahů nás prý dnes mají moc a moc rádi. Jsou dnes zárukou světového míru. Kéž by jim mírová holubice vyklovala oči!

Mějte se hezky. 

Číst 7424 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v EU

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na X (Twitteru) i Facebooku

 Twitter (X)     Facebook  Linkedin   iDNES   

Nejvíce komentované články

NEJVÍCE ČTENÉ ČLÁNKY

Kliknutím na obrázek získáte článek


Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %